CAFEA BOABE SPECIALTY BRAZILIA-DECOF CERRADO MINEIRO

100% arabica / Proaspăt prăjită

Prelucrare: decofeinizată MC

Aromă: ciocolată și fructe

Prăjire: medie

Aciditate: medie

Alegeți o variantă:

De la 31,99 RON

DISCOUNT LA CANTITĂȚILE DE 500 ȘI 1000 DE GRAME 

În zonele centrale ale Braziliei, platourile Cerrado acoperă mai multe state, făcând-o una dintre cele mai mari regiuni de producție a cafelei din lume. Sezoanele bine definite, cum ar fi o vară fierbinte, umedă și o iarnă plăcută, sunt o caracteristică tipică a regiunii Cerrado Mineiro, recunoscută pentru producerea cafelei de calitate.

Gustul 100% arabica, de tărie scăzută și aciditate medie. Așa am putea descrie pe scurt acest sortiment de cafea. Cultivată la o altitudine de aproximativ 1200 de metri, iubitorii cafelei de specialitate sunt puși să experimenteze, prin fiecare ceașcă de Cerrado Mineiro un melaj de ciocolată și fructe. 

Procesul de decofeinizare cu clorură de metilen (MC) este relativ simplu. Boabele de cafea sunt umezite cu apă și MC. Clorura de metilen se leagă cu cofeina din boabe și o extrage în timp ce lăsă majoritatea celorlalți compuși păstrând aromă. După ce nivelul dorit de cofeină este atins, reziduul de MC de pe boabe este îndepărtat prin aburirea acestora.

Cafeaua decofeinizată reprezintă o versiune mai sănătoasă a cafelei tradiționale, dar la fel de gustoasă și ușor de preparat. Cafeaua decofeinizată de specialitate este alternativa cea mai la îndemână pentru cei care urmăresc o diminuare a aportului de cofeină.  

Ambalaj cu supapă pentru conservarea aromei.

Produse similare