Despre noi

Te invităm la un espresso pentru a face cunoștință.

Salva Caffe este un brand care a luat naștere din pasiunea și plăcerea pentru cafeaua bună, din dorința ca oamenii să simtă adevărata aromă a cafelei, din boabe proaspăt prăjite. Această idee a venit la o ceașcă de cafea între doi prieteni buni, dornici să bea cea mai bună cafea, să simtă mirosul puternic și gustul intens al boabelor de cafea, dat doar de un espresso - Just Coffee -

De ce cafeaua Salva?

Pentru plăcerea gustului intens, pentru mirosul puternic și parfumat, și cel mai important, pentru pasiunea cafelei de specialitate. Cafeaua noastră nu este doar o cafea bună și atât, este cea mai intensă și aromată cafea pe care ai încercat-o până acum. Dorința noastră este de a aduce cele mai bune boabe de cafea de pe piață și de a ne face cunoscuți prin calitatea superioară a acestora.

De ce doar espresso?

O zi bună începe cu un espresso, ce intruchipează ritualul care ne marchează ziua. Prin autenticitate și pasiune au luat naștere amestecurile fine Salva, dedicate cunoscătorilor de cafea de specialitate, pe care acum le poți gusta și la tine acasă. Prin gama diversificata a cafelelor te invităm să trăiești experiența unui ritual zilnic #special și #inconfundabil.