CAFEA BOABE SPECIALTY COSTA RICA-TARAZU LA PASTORA

100% arabica / Proaspăt prăjită

Prelucrare: spălare

Aromă: note florale, piersici, cireșe

Prăjire: medie

Aciditate: citrică plăcută

Scor de cupping: 84

Alegeți o variantă:

De la 34,99 RON

DISCOUNT LA CANTITĂȚILE DE 500 ȘI 1000 DE GRAME 

Cafeaua "La Pastora" din regiunea Tarrazu este clasata printre cele mai bune din lume. Acesta cafea este cultivata la altitudini mari, peste 1200 m, permitandu-i sa fie desemnata 'Single Hard Bean'(SHB). Solul este in mare parte vulcanic si confera cafelei o aciditate ridicată de citrice dar in acelasi timp placuta. Regiunea Tarrazu este una dintre cele mai productive din Costa Rica, când vine vorba de cultura cafelei. Cafeaua este recunoscuta ca o cafea cu arome clare si curate.

Costa Rica are opt regiuni de cultivare a cafelei, dintre care cea mai faimoasă este Tarrazú. Delimitată de Oceanul Pacific la vest și de lanțul muntos al Cordillerei Centrale la est, este o regiune cu vegetație luxuriantă și priveliști uluitoare. Mai presus de toate, Tarrazú este o locație ideală pentru a cultiva cafea Arabica.

Datorită condițiilor favorabile de sol și climă, regiunea este renumită pentru producerea unora dintre cele mai bune cafele din lume. Altitudinile mari și, prin urmare, temperaturile scăzute din timpul nopții lasă cireșele să se maturizeze mai lent, rezultând un bob dens, care califică cafeaua drept Boab Strictly Hard. Cafelele de la Tarrazú au câștigat deja mai multe competiții internaționale de barista și cupping

Ambalaj cu supapă pentru consevarea aromei.

Produse similare