CAFEA BOABE SPECIALTY INDONEZIA

100% arabica / Proaspăt prăjită

Prelucrare: semi-spălare

Aromă: vanilie și alune de pădure

Prăjire: medie

Aciditate: scăzută

Scor de cupping: 85

Alegeți o variantă:

De la 40,99 RON

DISCOUNT LA CANTITĂȚILE DE 500 ȘI 1000 DE GRAME

În Sumatra există patru regiuni importante pentru cultivarea cafelei: Aceh și Lintong în partea nordică, Mangkuraja si Lampung în partea sudică. Observăm astfel că termenul Mandheling nu se referă la zona din care provine cafeaua, ci la un grup etnic al acestei insule. 

Băștinașii din Indonezia folosesc ca metodă de procesare a cafelei o tehnică locală denumit "basah giling", semi-umedă, conferindu-i astfel caracteristici deosebite și distincte, arome complexe și aciditate scăzută spre medie. Prin acest proces cafeaua se usucă cu un conținut de umiditate de aproximativ 30%, având o aciditate mult mai mică și mai mult "corp" decât cafeaua obținută prin alte procese. 

Aceasta este 100% arabica, cultivată organic la peste 1.200 de metri altitudine, la care se adaugă extrem de multă pasiune și dăruire în prelucrarea cafelei. Savoarea unei cafele din boabe proaspăt prăjite este ca un buchet unic de arome, cu o îmbinare armonioasă de vanilie și alune de pădure. Este ceva inconfundabil.

Ambalaj cu supapă pentru consevarea aromei.

Produse similare