CAFEA BOABE SPECIALTY INDONEZIA-SUMATRA MANDHELING

100% arabica / Proaspăt prăjită

Prelucrare: semi-spălare

Aromă: vanilie și alune de pădure

Prăjire: medie

Aciditate: ușoară

Scor de cupping: 85.5

Alegeți o variantă:

De la 40,99 RON

DISCOUNT LA CANTITĂȚILE DE 500 ȘI 1000 DE GRAME

Termenul Mandheling se referă la un grup etnic al insulei Sumatra. Băștinașii folosesc ca metodă de procesare o tehnică locală, semi-umedă, conferindu-i astfel caracteristici deosebite și distincte, arome complexe și aciditate scăzută spre medie.

Prin acest proces cafeaua se usucă cu un conținut de umiditate de aproximativ 30%, având o aciditate mult mai mică și mai mult "corp" decât cafeaua obținută prin alte procese . Cafeaua este 100% arabica, cultivată organic la peste 1.200 m altitudine, la care se adaugă extrem de multă pasiune și dăruire în prelucrarea cafelei.

Savoarea unei cafele din boabe proaspăt prăjită este ca un buchet unic de arome, cu o îmbinare armonioasă de vanilie și alune de pădure. Este ceva inconfundabil.

Ambalaj cu supapă pentru consevarea aromei.

Produse similare