CAFEA BOABE SPECIALTY EL SALVADOR-FINCA SAN LUIS

100% arabica / Proaspăt prăjită

Prelucrare: spălare

Aromă: ciocolată, caramel și alune

Prăjire: medie

Aciditate: medie-ușoară

Scor de cupping: 83

Alegeți o variantă:

De la 32,99 RON

DISCOUNT LA CANTITĂȚILE DE 500 ȘI 1000 DE GRAME

El Salvador este cea mai mică țară din America Centrală care oferă o cafea de plantație excepțională, unde originile cultivării se atribuie indienilor, fiind primii care au înființat aceste plantații de cafea. Istoria sa îndelungată ca și producător important de cafea continuă să afecteze și astăzi industria cafelei in mod pozitiv.

Finca San Luis ("finca" este cuvântul spaniol pentru "moșie") produce una dintre cele mai bune cafele din Salvador, rezultată din pasiunea familiei Angelucci, actualii proprietari, care, în ultimii 10 ani, și-au îmbunătățit deja nivel de calitate înalt. Această proprietate este certificată de CSC (Certified Specialty Coffees).

La vedere, este o cafea cu bob mare. Gustată, se dovedește a fi o cafea bine echilibrată și aromată ("mirosul Salvador" este de obicei detectabil), cu o aromă intensă de ciocolată, un corp puternic, blând ca aciditate, cu un postgust plăcut și remarcabil de persistent. Este indicat în special dacă este băută cu lapte dar si ca pe un espresso simplu.

Ambalaj cu supapă pentru consevarea aromei.

Produse similare