Parteneriat Salva Caffe - Medicalio România

05.09.2023

Salva Caffe a anunțat colaborarea cu Medicalio România, unul dintre cei mai importanți retaileri de produse și servicii de tehnică medicală din România. Cu 2 magazine la nivel național și un magazin online, echipa Medicalio se bucură acum de cele mai proaspete boabe de cafea Salva și de diversitatea aromelor din portofoliul nostru.

Parteneriatul între Medicalio România și Salva Caffe îți aduce acum o reducere de 10% la toate sortimentele de cafea Salva. Cum poți intra în posesia voucherului? 

Dacă plasezi o comandă pe www.medicalio.ro vei primi prin e-mail un voucher de 10% la orice specialitate de cafea Salva. Pentru a folosi acest voucher trebuie să accesezi pagina www.salvacaffe.ro și la finalizarea comenzii sa utilizezi voucher-ul primit anterior.

Partenerul de cafea pentru afacerea ta

Pentru a avea o afacere competitivă, trebuie să oferi clienților tăi o experiență unică și plăcută. De aceea, este o alegere inspirată să faci echipă cu un partener de cafea cu experiență, de la cafenele moderne până la afaceri importante. Echipa noastră personalizează produsele și serviciile pentru a se potrivi tipului și stilului tău de business.

Vrem să colaborăm cu tine! Noi cei de la Salva Caffe punem preț pe parteneriate de încredere și de lungă durată. Astfel oferim o selecție mare de sortimente: de la cafea Arabica, la cafea Robusta și mai mult avem sortiment specializat în cafeaua decof.

Salva Caffe este partenerul ideal pentru afacerea ta și oferă o combinație ideală de produse, servicii și accesorii. Contactează-ne pentru a obține acel moment premium de înaltă calitate pentru afacerea ta.

Contactați-ne

JETCLEAN-SALVA S.R.L.

Bulevardul Aurel Vlaicu nr 105, 900075 Constanta

0725773130

office@salvacaffe.ro